Concursuri și Oferte
Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

SĂNĂTOS ȘI ÎN SIGURANȚĂ la CINEMAX

 

CINEMAX România a decis reluarea activității începând cu data de 28 mai, urmare a deciziei Guvernului României de a redeschide cinematografele din România.

               Unul dintre obiectivele principale avute în considerare de CINEMAX este de a asigura iubitorii de film că cinematograful, odată redeschis, va lua măsuri preventive, cerute și prin reglementările guvernamentale, pentru a menține în siguranță personalul cinematografului și publicul spectator.

               Ne dorim, de asemnenea, să reaprindem magia filmelor blockbustere din prezent și trecut, filme clasice ce au marcat arta cinematografică, care definesc esența vizionării pe ecranul de cinema, cu sunet de calitate, imagine spectaculoasă și senzații maxime.

Pe scurt, o EXPERIENȚĂ CINEMATOGRAFICĂ LA MAXIMUM!

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

               Pe baza reglementărilor guvernamentale actuale și conform ghidului transmis de Ministerul Sănătății și Ministerul Culturii - protocoalele cheie de sănătate și siguranță - au fost adoptate măsuri de prevenție și protecție pentru sănătatea și protecția întregii comunități, așa cum sunt enumerate mai jos:

 

- Sunt încurajate achizițiile online de bilete și/sau plățile cu cardul bancar.

-Purtarea măștii va fi obligatorie pentru toți clienții și personalul și poate fi scoasă doar în timp ce mănâncă sau bea în sala de cinema.    

-Verificarea temperaturii se va face la sosire pentru toți clienții la punctele de acces la intrarea în complexul comercial.    

-Clienții vor avea acces direct la dispozitivul de dezinfectare a mâinilor la punctele de acces ale cinematografului și pot realiza  igienizarea la intrarea în sala de cinema.

-Diferite mesaje în cinematograf încurajează regulat igienizarea mâinilor și alte cerințe de precauție.

-Măsuri de distanțare socială vor fi puse în aplicare pentru spațiile comune din cinema, pentru a se asigura că este menținută o distanță fizică de 1,5 m între oameni, în orice moment, în toate zonele.

-Gestionăm eficient modalitatea de acces în săli prin fluxul de vânzare a biletelor pentru fiecare spectacol de film, asigurându-ne că se respectă capacitatea maximă admisă în săli, dar și în spațiile comune.

-Toate sălile cinematografului vor fi bine curățate și dezinfectate, atât înainte cât și după fiecare spectacol.

-Toate zonele cu punct de contact ridicat, precum, zonele de servire mâncare și achiziție bilete mânerele ușilor, zonele de așteptare și băile vor fi dezinfectate zilnic, în mod regulat.

-Toți angajații au fost reinstruiți în spălarea eficientă și frecventă a mâinilor - vizând fațele, spatele, încheieturile și între degete - cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde de fiecare dată.

Depinde de noi să avem grijă unii de ceilalți și din acest motiv ne bazăm pe suportul și întelegerea fiecăruia dintre voi, pentru a ne bucura în continuare de filmele care ne-au adus împreună.

                                                                                                     Echipa CINEMAX România