Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Sărbătorește Valentine's Weekend la CINEMAX

Pentru voi, cei îndragostiți de viață, de aventură, de filme, de partener, am pregătit locul pefect pentru a vă bucura de o zi specială. Tineți-vă de mână în mod liber, stați îmbrățișați, soptiți-vă în voie pe cele mai confortabile scaune de îndrăgostiți dintr-o sală de cinema.

Vino la CINEMAX în perioada 14-16 Februarie 2020, alege pentru tine și pentru cel drag, două scaune de îndragostiți și noi vă facem cadou cu un Meniu de Popcorn pentru Doi.

CINEMAX Veranda este singurul cinematograf din România care are în toate sălile* sale minunatele Love Seats, scaune de cinema, ce se transformă intr-o clipă într-o canapea generoasă și confortabilă pentru două persoane. Aceste locuri sunt separate de celelalte locuri pentru a oferi intimitate și spatiu suplimentar pentru voi doi.

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

*Scaunele Love Seats sunt disponibile în toate sălile cu excepția Sălii Kids și sălilor VIP

** Condițiile ofertei:

- Oferta este valabilă în perioada 14-16 februarie, doar în CINEMAX Veranda.

- Meniul Popcorn pentru Doi se oferă gratuit tuturor celor care își cumpără 2 bilete la ultimul rând al sălilor 1-8, respectiv 10 (Love Seats), atât de la casele de bilete cât și online.

- Promoția nu se cumuleaza cu altă promoție sau gratuitate și se poate solicita o singură dată la achiziționarea a 2x Love Seats.