Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Ultra-X

Ultra X

Baieti rai: Pe viata si pe moarte

N 15 110 min Acţiune Aventuri Comedie
Mai mult
N 15 110 min Acţiune Aventuri Comedie
Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Distributie: Vanessa Hudgens, Will Smith, Martin Lawrence, Alexander Ludwig …

Băieții răi preferați ai lumii se întorc cu amestecul lor legendar de acțiune pe muchie de cuțit și comedie scandaloasă, dar de data aceasta cu o întorsătură: cei mai buni doi detectivi din Miami sunt acum pe fugă.

Băieții răi preferați ai lumii se întorc cu amestecul lor legendar de acțiune pe muchie de cuțit și comedie scandaloasă, dar de data aceasta cu o…

Ultra X

Furiosa: Saga Mad Max

N 15 149 min Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Mai mult
N 15 149 min Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Tara de origine: Australia
Regia: George Miller
Distributie: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth

Aceasta este povestea războinicei Furiosa, dinainte de a face echipă cu Mad Max în filmul anterior, Fury Road.

Aceasta este povestea războinicei Furiosa, dinainte de a face echipă cu Mad Max în filmul anterior, Fury Road.

Tehnologia Ultra-X combină elementele perfecte pentru o experiență cinematografică maximă!

Cinemax pune la dispoziție tehnologia Ultra-X care introduce noul sistem audio Dolby Atmos alături de proiectorul Christie 4K-Laser, o combinație eficientă în materie de fiabilitate și claritate a imaginii și a sunetului, gândită în detaliu pentru spectatorul cinefil.

Intrați într-un nou univers al sunetului cu Dolby Atmos®!

Sistemul Dolby Atmos diponibil în sala Ultra-X din cadrul Cinemax te transportă în povestea de pe ecran cu un sunet surround în mișcare, ce va parea că te va înconjura din toate părțile sălii. Vei avea senzația că te afli în interiorul (mijlocul) acțiunii, când sunetele (vocile) oamenilor, zgomotele locurilor, sunetele lucrurilor și muzica vor prinde viață printr-un realism care te lasă fără răsuflare.

Platforma audio Dolby Atmos face ca fiecare obiect audio să se distingă printr-o caracteristică mai nuanțată sau mai realistă, căreia i se atribuie o personalitate distinctă. Concret, un procesor Dolby Atmos revoluționează modul de folosire a difuzoarelor din sala de cinema, prin fixarea și dinamica sunetului, adaptând sunetul la dimensiunea sălii, pe care o transformă într-un loc spectaculos înconjurat de sunete.

Totul stă in tehnologia platformei care schimbă modul în care sunetul de film este generat tridimensional.

Bazat pe tehnologia DLP® avansată, proiectorul Christie True 4K-Laser disponibil în sala Ultra-X din Cinemax este reprezentantul gamei de vârf al proiecției digitale, oferind un nou standard pentru cele mai fidele, mai strălucitoare și mai performante experiențe cinematografice.

Imaginea 4K are rezoluția de 4096 x 2160 pixeli, cuprinde un număr incredibil de 8,8 milioane de pixeli și oferă cea mai mare luminozitate și claritate. Mai mult de atât, proiectorul Christie True 4K-Laser este dotat cu tehnologie 3D și produce o experiență 3D maximă, iar tehnologia laser RGB plusează în materie de culori și contrast.

Sala Ultra-X de la Cinemax oferă o nouă dimensiune modului în care se ascultă, se văd, se simt și se rețin filmele văzute într-o sală de cinema.