Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Cinemax - experiența cinematografică maximă

CINEMAX, cel mai mare lanț cinematografic din Slovacia, a deschis, pe 27 decembrie 2019, primul său cinematograf în România, în centrul comercial Veranda Mall, din București.

Având o suprafață de aproximativ 2.700 metri pătrați, CINEMAX dispune de 12 săli de cinema (dintre care două săli VIP și una pentru copii), cu o capacitate totală de 1.078 de locuri.
Cinematograful dispune și de locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități.

CINEMAX Veranda propune publicului un program divers, disponibil în format 2D sau 3D: filme blockbusters de la Hollywood, producții independente - filme românești și europene, proiecții ale unor spectacole de opera, teatru și balet, filme de artă, concerte, spectacole de teatru sau evenimente dedicate.

În programul nostru veți găsi o mare varietate de filme din care puteti alege - de la blockbusters la mai multe titluri alternative pentru cei mai pretentiosi consumatori de film. Bucurați-vă de povești care vă vor mișca, dar veți experimenta și alte evenimente culturale, cum ar fi transmisiuni live de concerte ale artiștilor moderni, opere, balete sau festivaluri de film în aer liber sau alte filme. De asemenea, suntem membri ai rețelei cinematografice europene Europa Cinemas, care garantează o ofertă bogată de producție europeană de calitate.

Ne apropiem de clienții noștri în conformitate cu sloganul nostru și încercăm să transformăm vizitele obișnuite în cinematografe la EXPERIENȚĂ CINEMATOGRAFICĂ MAXIMĂ! Ne pasă de modul în care vă simțiți la cinema și, prin urmare, lucrăm întotdeauna la îmbunătățirea serviciilor noastre, oferim confort maxim și servicii de calitate în sălile de cinema VIP, precum și cel mai bun sistem de sunet Dolby Atmos.

Ne dorim să te facem să intri în lumea poveștilor care te vor face să râzi, să plângi sau să te impresionezi și să te transformi într-un super-erou sau să fii participant într-o călătorie prin junglă, pentru că, în cinematografe, viața obișnuită se transformă într-o aventură.

De la înființarea sa la 1 iulie 2006, CINEMAX a construit și operează 13 cinematografe cu mai multe sali. Poveștile CINEMAX sunt prezentate în prezent în 65 de sali cu o capacitate totală de 10.582 de locuri în 12 orașe slovace. Filmele din Banská Bystrica, Bratislava, Dunajská Streda, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava, Martin și Žilina recunosc cinematograful local CINEMAX nu numai ca un loc unde se pot bucura de experiența cinematografică maximă, dar în care se desfășoară și numeroase evenimente culturale precum transmisiunile live de concerte, opere, balete, teatru sau festivaluri. Cinematografele CINEMAX sunt, de asemenea, membre ale rețelei cinematografice europene Europa Cinemas, care garantează o bogată ofertă de filme europene.

Cinematografele CINEMAX oferă scaune confortabile și au cele mai noi tehnologii audio și vizuale. Mai mult, experiența maximă în filme este în unele orașe îmbunătățită de astfel de "inovații" precum IMAX, D-BOX, proiecție în rezoluție de 4K sau cel mai bun sistem de sunet din lume - DOLBY ATMOS. Toate salile din cinematografele CINEMAX sunt digitalizate, iar unele dintre ele permit chiar și proiecții de format 3D.

CINEMAX lucrează în mod constant la îmbunătățirea serviciilor în întreaga rețea de cinematografe pentru a asigura satisfacția absolută a clienților. Anul acesta nu este o excepție și oricine se poate aștepta la noi proiecte și evenimente care dovedesc vizitatorilor că cele mai bune distracții pot fi găsite la cinema!