Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Inovații în materie de tehnologie

ULTRA-X - experiență cinematografică maximă la Cinemax

Sistemul actual de proiecție Ultra-X de la Cinemax înglobează două tehnologii de ultimă generație: Dolby Atmos și 4K. Cele două contribuie la crearea unei senzații cinematografice la superlativ prin imaginea clară care oferă o experiență vizuală realistă și prin sunetele în mișcare ce par că te înconjoară din toate direcțiile.

 

Dolby Atmos - cel mai avansat sistem de sunet din cinema

Aveți nevoie de un sunet perfect pentru a crea o experiență cinematografică perfectă. La Cinemax suntem conștienți de acest lucru, astfel încât am echipat sălile noastre din cinematograf cu sistemul de sunet Dolby Atmos pentru a-i multumi chiar și pe cei mai exigenți cinefili. În prezent se află la vârful tehnologiei audio pentru proiecția audio de filme. Sunetul te înconjoară și tu uiți unde te afli.

4K - rezoluție chiar mai mare

Imaginea proiectată pe un ecran este alcătuită dintr-o mulțime de pixeli mici. Standardul în cinematograf este de 2K, însă la CINEMAX Veranda am decis să împingem limitele la 4K.

 

Premium Plus - scaunele cu cel mai bun câmp vizual din cinema

 

Cinemax vine cu o propunere cool pentru vizita la cinematograf: scaune diferențiate în funcție de culoare, care sunt mai mari decât cele obișnuite și care oferă mai mult spațiu pentru picioare. Suporturile pentru tetierele superioare sunt potrivite chiar si pentru cei mai înalți jucători de film. Acestea sunt plasate la cel mai bun unghi de ecran, astfel încât să vă puteți bucura de film așa cum v-au dorit producătorii.

 

VIP - scaune de lux chiar și pentru cei mai pretențioși clienți ai cinematografului

La Cinemax, tu ești cel mai important star din sala de cinema! În sălile VIP, vei avea scaune din piele cu tablete încorporate, prin intermediul cărora poți comanda gustări direct în sală, chiar în timp ce urmărești filmul preferat. Nu trebuie decât să vă relaxați, să vă asigurați că vă simțiți confortabil, să vă puneți picioarele pe taburet, să savurați băutura de bun-venit, iar apoi sa comandați gustări și să vă bucurați de o experiență cinematografică sofisticată.

Sala KIDS - experiență cu copiii la film

Camera pentru copii – sala Kids de la Cinemax - a fost creată special pentru confortul părinților și al celor mici. Designul desăvârșit al sălii este perfect pentru ocazii, evenimente sau zile de naștere, oferind o experiență cinematografică unică și individuală.

Aspectul multicolor al sălii asigură o atmosferă jucăușă pentru copii, iar părinții au oportunitatea de a-i supraveghea pe cei mici fără probleme. În plus, prichindeii mai mici de statură pot profita de înălțătoarele speciale puse la dispoziția lor, ca să poata vedea întregul ecran așa cum trebuie.

 

Uită de grija parcării atunci când vii la CINEMAX.

Cumpără-ți bilet la oricare film din programul cinematografului Cinemax și beneficiezi de două ore gratuite de parcare. Ai în plus alte două ore bonus din partea Veranda Mall, pentru a te bucura de o sesiune de shopping prelungit.

* Vă rugăm să rețineți că tehnologia DOLBY ATMOS poate avea un impact negativ asupra persoanelor cu probleme de auz sau cu auz sensibil și, prin urmare, nu o recomandăm acestor vizitatori.