Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

VIP Lounge

Nivel premium de confort în cinematograf

Zona exclusivistă VIP adaugă experienței CINEMAX un nivel sporit de confort și răsfăț, cu posibilitatea de a comanda aperitive, meniuri și răcoritoare direct din sala de cinema, prin intermediul tabletetelor integrate în scaune. Experiența dumneavoastră VIP nu include doar filmul într-un cadru superb, ci și băutura de bun venit (Cappy/ prosecco), un meniu popcorn clasic (popcorn + răcoritoare), un platou plin cu bunătăți (fel principal + desert). La toate acestea, aveți opțiunea de a adăuga o serie de băuturi alcoolice de la bar sau diferite alte snack-uri, contra-cost. Înaintea proiecției, veți putea să vă relaxați în zona VIP lounge înaintea proiecției filmului.

Așezați-vă comod și relaxați-vă

Cel mai important aspect al experienței VIP de la Cinemax sunt ecranele Silver Screen, care au un design special conceput pentru confortul dumneavoastră vizual. Fotoliile generoase din piele ecologică se înclină la 120 de grade și sunt ajustabile, mai late și cu un șezut mai mare, astfel încât vă veți putea bucura de conditii aparte de lux la CINEMAX!

O seară specială de VIP la cinema

Fie că este vorba despre o zi de naștere, o seară la film cu prietenii, un eveniment special sau o întâlnire cu iubitul/iubita, zona VIP din cadrul Cinemax oferă extra confort și intimitatea de a vedea un film tolăniți în cele mai confortabile fotolii. Sălile sunt disponibile pentru închiriere în cazul evenimentelor conferințelor, prezentărilor, proiecții de filme, evenimente de presă sau întâlniri corporate.

Cinemax VIP este gazda, tu ocupă-te să îți aduci oaspeții.