Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Termeni și condiții de utilizare FILM CARD

CONDIȚII DE UTILIZARE ALE CARDURILOR CINEMAX

Prin achiziționarea unui card de film CINEMAX (denumit FILM CARD), sunteți de acord cu condițiile de utilizare ale acestor carduri, publicate pe www.cine-max.ro, precum și pe spatele cardurilor, în versiunea prescurtată.

CARDUL DE FILM

Deținătorul unui CARD DE FILM are dreptul de a achiziționa bilete și produse concession la preț redus (6 lei/ bilet și 10% la produsele concession - nachos, popcorn, etc.), reducerea aplicându-se tuturor filmelor de la CINEMAX, la alegere, pe toată durata valabilității cardului (se aplică tuturor proiecțiilor 2D și 3D obișnuite). Reducerile pentru posesorii de carduri și reducerile oferite de cinematograful CINEMAX pot fi combinate în conformitate cu lista de prețuri valabilă. Lista de prețuri a biletelor se află la casa de bilete a cinematografului CINEMAX sau pe site-ul www.cine-max.ro, în secțiunea PREȚURI BILETE. Titularul cardului beneficiază și de 10% discount la restaurantul Spotlight (nu se aplică în cazul băuturilor, meniului zilei sau alte oferte speciale). Cardul nu acordă dreptul la reducere în cazul evenimentelor private și poate fi folosit o singură dată pentru o anumită proiecție.

Puteți cumpăra un CARD DE FILM direct de la cinematograf, achitând o taxă anuală de 35 de lei.

Cardul devine valabil după prima utilizare în cinema. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că vă înregistrați CARDUL DE FILM în termen de 7 zile de la prima utilizare, online, în secțiunea specială, la adresa: http://karty.cine-max.sk/kartyRO.

Prin achiziționarea unui FILM CARD de pe www.cine-max.ro, deținătorul cardului asigură, în conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, date personale, după cum urmează: nume, prenume, adresă, data nașterii, număr de telefon, adresă de e-mail, în scopul achiziționării lui. Clientul va furniza date personale operatorului CNMX CINEMA COMPANY S.R.L., Str. Strada Ziduri Moși nr. 23 (Centrul Comercial Veranda), sector 2, București, România, cod poștal 021203 , CUI: 39337266, Registrul Comerțului nr.: J40 / 6602/2018. Operatorul va procesa gestionarea datelor cu caracter personal ale titularului de card în conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal. Altor entități li se va permite accesul la datele personale ale deținătorilor de carduri numai în cazurile prevăzute de legislația în vigoare (în special în cursul procedurilor administrative sau penale, protecția drepturilor consumatorilor, etc.). Datele personale vor fi prelucrate și arhivate de către operator în conformitate cu reglementările speciale. Deținătorul cardului confirmă că datele personale furnizate sunt adevărate și este responsabil pentru falsitatea datelor cu caracter personal. Deținătorul cardului, în calitate de persoană vizată, confirmă că este conștient de drepturile sale, iar în baza unei cereri scrise sau în persoană, poate cere operatorului să corecteze datele incorecte, învechite sau incomplete.

CARDUL DE FILM nu este nominal și se poate folosi exclusiv în cinematograful CINEMAX.

Când cumpărați un bilet, produse concession sau comandați preparate din restaurantul propriu, denumit Spotlight, veți prezenta cardul personalului cinematografului/ restaurantului și veți beneficia automat de discount.

CINEMAX nu poate rambursa banii pentru un card pierdut sau furat. Fiecare deținător de card are dreptul la un card nou. Suma pentru un duplicat este de 20 de lei. CINEMAX își rezervă dreptul de a verifica originea și valabilitatea fiecărui card prezentat. Cardul care va fi intenționat distrus sau deteriorat, copiat sau modificat în alt mod, va fi luat de la vizitator și mărunțit fără drept la despăgubire.

CINEMAX poate monitoriza, colecta, înregistra informații și desfășura statistici cu privire la utilizarea cardului. Nicio informație despre deținătorul cardului nu va fi colectată fără știrea acestuia și utilizată în alte scopuri decât cele ale CINEMAX și ale partenerilor săi. Toate datele personale ale deținătorilor de carduri CINEMAX sunt exclusiv pe bază voluntară. CINEMAX nu colectează și nici nu prelucrează în niciun alt mod datele personale ale vizitatorilor site-ului, fără acordul prealabil al persoanei vizate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

Fiecare deținător de card este de acord cu utilizarea datelor sale personale în conformitate cu aceste condiții.

Cardurile CINEMAX pot fi achiziționate numai de persoanele cu vârsta de peste 15 ani.

Cardul CINEMAX rămâne proprietatea CNMX CINEMA COMPANY S.R.L., pe toată perioada de valabilitate a acestuia. Vizualul cardului este și proprietatea CNMX CINEMA COMPANY S.R.L., iar imitarea acesteia constituie infracțiune.

Cardul nu servește drept card de credit sau de debit.

CINEMAX nu este responsabil pentru probleme cauzate de indisponibilitatea rețelelor de telefonie mobilă și de internet sau de deteriorare a cardurilor și terminalelor bancare ale cititoarelor și altor dispozitive finale.

CINEMAX își rezervă dreptul de a modifica termenii de utilizare a cardurilor fără notificare prealabilă și la discreția sa. Noile condiții sunt valabile de la publicarea lor pe: www.cine-max.ro.

Mai multe informații despre premierele filmelor, reduceri, promoții și oferte speciale pentru posesorii cardului CINEMAX pot fi găsite pe www.cine-max.ro și la casele de bilete de la cinematograf. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le trimiteți pe e-mail la: marketing@cine-max.ro.