Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

Prețul biletelor

Prețul biletelor

Lista de prețuri este valabilă din 16.12.2019 pentru cinematograful Cinemax București Veranda Mall.

 Prețuri bilete1, 2, 3, 4întreaga ziînainte de ora 17.00înainte de ora 17.00după ora 17.00       după ora 17.00                   
  2D / 3D2D / 3D2D / 3D2D / 3D
 Marți/ Miercuri
(2D / 3D)
Luni, JoiVineri-DuminicăLuni, JoiVineri-Duminică
Adulți16 lei25 lei / 28 lei32 lei / 34 lei28 lei / 30 lei33 lei / 36 lei
Copii sub 12 ani, studenți, pensionari, însotitor persoane cu dizabilități 5,616 lei19 lei / 20 lei20 lei / 21 lei19 lei / 20 lei20 lei / 21 lei
Avanpremieră ⁸2D / 34 lei                                             3D / 37 lei
VIP ⁹89 lei89 lei89 lei89 lei89 lei
VIP Avanpremieră90 lei            90 lei90 lei90 lei90 lei

Tehnologie specială pentru o experiență cinematografică la maxim - taxe suplimentare7

Scaune Premium Plus*                                    + 4,00 lei
Auditorium UltraX**                                    + 4,00 lei
Ochelari 3D                                    + 5,00 lei

1 Prețurile sunt valabile pentru proiecțiile 2D și 3D.

2 Proiecțiile 3D pot fi vizionate numai cu ochelari 3D. Este necesar ca aceștia să fie cumparati împreună cu biletul pentru o taxă de 5 lei. În cazul în care achiziționați ochelarii 3D prin cumpărare online, îi veți primi la prezentarea dovezii de plată și a biletului aferent.

3 CINEMAX își rezervă dreptul de a oferi reduceri pentru evenimente speciale și proiecții (Movie Nights, concerte, opere, balet) numai pentru deținătorii de carduri CINEMAX și VIP și numai de la prețurile intregi ale biletelor.

4 Cinemax își rezervă dreptul de a încadra prețul biletelor zilelor considerate sărbători legale la categoria weekend (vineri-duminică).

5 Biletele reduse sunt vândute numai la prezentarea unui card de identitate și, după caz, carnetul de student, elev, carte de invaliditate. De reducere beneficiază persoanele încadrate în gradele II și III de handicap (excepție evenimente speciale precum proiecții în avanpremieră, Movie Nights, Movie Day, concerte, opere, balet etc.).

6 Îngrijitorul care însoțește titularul certificatului cu grad I de handicap are dreptul la bilet redus, iar titularul are gratuitate.

7 Când achiziționați bilete pentru un film marcat cu unul dintre simbolurile pentru tehnologie specială, suprataxa va fi adăugată la prețul obișnuit al biletului.

⁸ Proiecțiile care rulează în avanpremieră nu beneficiază de oferta zilei de marți și miercuri, ci au un preț unic, în funcție de formatul filmului (2D sau 3D).

⁹ Prețul biletului VIP include băutura de bun venit (prosecco/ Cappy), un meniu popcorn clasic (popcorn + răcoritoare) și un platou plin cu bunătăți (fel principal + desert).

* scaune care oferă un confort sporit sunt disponibile la cinematograful CINEMAX București Veranda

** puteți să experimentați Ultra-X, compus din sistem audio de ultimă generație Dolby Atmos și în proiecție 4K

*** vă puteți bucura de filme în regim VIP, unde puteți închiria toată sala, alături de care veți avea parte de servire interioară prin comanda cu tableta în timpul proiecției

Rețineți că tehnologia DOLBY ATMOS poate avea un impact negativ asupra persoanelor cu probleme de auz sau cu auz sensibil și, prin urmare, nu le recomandăm acestor vizitatori.

 

Rezervarea biletelor nu este posibilă. Vă mulțumim pentru înțelegere.