Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

REGLEMENTĂRI LA CINEMAX CINEMA

REGLEMENTĂRI LA CINEMAX CINEMA

În cazul în care participantul la film vrea să-și folosească dreptul de reducere a prețului biletului, acesta este obligat să-și dovedească eligibilitatea pentru o astfel de reducere în timp ce cumpără biletul, prezentându-și un act de identitate valabil care îi dă dreptul la reducere . În cazul în care nu există nicio dovadă a eligibilității sale, reducerea nu poate fi furnizată. Personalul cinematografului are dreptul să solicite o verificare la intrarea în sala de cinema. În cazul în care participantul la film nu își dovedește eligibilitatea pentru reducere, acest bilet va fi considerat nevalabil și nu i se va acorda intrarea în sala de cinema fără dreptul de rambursare a taxei de intrare. Biletele reduse sunt bilete pentru studenți, copii, bătrâni și persoane cu handicap.

Persoanelor cu mobilitate sau orientare limitată li se permite accesul la sălile de cinema direct din foaierul cinematografului. Vă rugăm să contactați personalul cinematografului pentru mai multe detalii dacă sunteți interesat (ă).

Participantul la film este obligat să-și păstreze biletul în timp ce se află la sediul cinematografului, iar în cazul în care va părăsi sala de cinema și se întoarce, este obligat să prezinte biletul personalului cinematografului, dacă este solicitat. În cazul în care nu prezintă un bilet valabil, personalul are dreptul să nu-l lase în sala de cinema și să-l ceară să părăsească cinematograful.

Atunci când cumparati un bilet pentru un film 3D,  puteti achiziționa ochelarii 3D pentru o taxă de 5 lei.

Nu intrați în salile de cinema cu alimente sau băuturi cumpărate în afara cinematografului CINEMAX!

Intrarea în cinema cu bagaje supradimensionate, inclusiv saci de cumpărături, este interzisa datorita motivelor de securitate și capacitate! Cinematograful nu oferă servicii de păstrare a bunurilor personale ale vizitatorilor.

Persoanelor intoxicate li se va refuza intrarea în sălile de cinema!

Este strict interzis să fumați în incintele cinematografului!

Este strict interzis să utilizati role, skateboard sau un scooter în incintele cinematografului!

Este interzisă folosirea sticlelor și paharelor de sticla în salile de cinema din motive de securitate.

Este interzisă detinerea de arme în cinematograf din motive de securitate.

Părinții își asumă întreaga responsabilitate pentru copiii minori în salile de cinema. În caz de tulburare a vizionarii sau a altor vizitatori, copilul și părinții lui vor fi rugați să părăsească sala de cinema fără nici un drept de rambursare.

Este interzisă aducerea animalelor în incintele cinematografului, inclusiv in salile de cinema!

Orice reclamații sunt acceptate de către cinematograful CINEMAX numai la prezentarea biletului!

În cazul în care vizitatorul nu participă la vizionarea filmului sau părăseste cinematograful mai devreme, biletul utilizat nu mai este valabil și clientul nu are dreptul la nici o restituire a taxei de intrare.

 

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Vă rugăm să va păstrați calmul când intrați și ieșiți din camera de cinema.

Urmăriți-vă bunurile personale, operatorul cinematografelor CINEMAX nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea acestora.

Respectați avertismentele și instrucțiunile personalului cinematografic.

În cazul unor observații sau plângeri, adresați-vă managerului de cinema.

Toate filmele sunt protejate de drepturile de autor.

În cazul în care observați un comportament suspect, vă rugăm să anunțați personalul cinematografului.

ECHIPA CINEMAX VA MULTUMESTE pentru înțelegerea și cooperarea dvs.