Meniu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Abonează-te!
Generic win

TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII pentru plăți online

 

I. Dispoziții introductive și definirea termenilor

1.1 Acești termeni și condiții pentru achizițiile online prin internet („Termeni”) se aplică tuturor achizițiilor de bilete la filme și alte evenimente sau proiecții speciale ale

S.C. CNMX Cinema Company S.R.L., cu  sediul social în Strada Ziduri Moși nr. 23, etaj 2, sectorul 2, București, România, înregistrat la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40 / 6602/2018, cod unic de înregistrare 39337266, Identificator unic european (EUID): ROONRC.J40 / 6602/2018 („Operator”) și exclusiv atunci când astfel de bilete sunt achiziționate de pe site-ul www.cine-max.ro . Termenii prevăd drepturile și obligațiile reciproce ale Operatorului și ale cumpărătorului („Client”).

1.2 Un bilet electronic este un bilet achiziționat online și tipărit la casa de bilete a unui cinematograf multiplex administrat de Operator („cinematograf CINEMAX”).

1.3 Un bilet electronic este un bilet achiziționat de pe site-ul www.cine-max.ro cu un cod QR unic tipărit de către Client sau un bilet în format PDF cu un cod QR unic prezentat de către Client înainte de intrarea într-un cinematograf CINEMAX folosind un dispozitiv electronic portabil (telefon mobil, tabletă etc.).

Biletul electronic este inclus în e-mailul de confirmare trimis Clientului după ce a comandat și achitat un bilet pe site-ul www.cine-max.ro .

Clientul prezintă codul QR înainte de accesul în cinematograf, care va fi scanat de pe un dispozitiv mobil sau prezentat în formă tipărită.

Codul trebuie să fie lizibil și nedeteriorat.

Clientul este responsabil in a nu duplica biletele pentru a preveni abuzurile acestora.

1.4 „Comisia de supraveghere” este Autoritatea Română pentru Protecția Consumatorilor („Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor”), cu sediul social la București, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, districtul 1 ( https://anpc.ro/).

1.5 Clientul este de acord cu Termenii și Condițiile, care sunt obligatorii pentru ambele părți. Dacă este necesar, Clientul poate contacta Operatorul prin e-mail la veranda@cine-max.ro, sau la telefon sunând la +4 0786.986.155

1.6 Tipuri și prețuri bilete

 Prețul biletelor este disponibil în secțiunea „PREȚURI BILETE”

*Oferta de preț de bilet pentru marți se aplică la toate spectacolele (cu excepția avanpremierelor), cu mențiunea că se vor achita costuri suplimentare la facilitățile extra, dacă este cazul (ochelari 3D, scaune Premium Plus, tehnologie sală Ultra-X), conform tabelului cu taxe suplimentare.

**CINEMAX își rezervă dreptul de a încadra prețul biletelor zilelor considerate sărbători legale la categoria weekend (vineri-duminică).

1.7 Toate filmele afișate în salile de cinema ale Operatorului sunt clasificate de Centrul Național al Cinematografiei în funcție de segmentul de vârstă căruia îi sunt destinate. Clasificarea este următoarea:

AG - audiență generală;

AP-12 - aprobarea părinților pentru copiii sub 12 ani - accesul în sala de cinema pentru copiii sub 12 ani este permis numai cu aprobarea sau împreună cu un părinte / tutore

N-15 - nu este recomandat copiilor sub 15 ani - este necesar ca un adult să fie prezent la momentul achiziționării biletelor și să consimta vizionarea filmului cu rating N15 de către copiii sub 15 ani

IM-18 - accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis, chiar și cu un părinte / tutore.

II. Modalități de achiziționare a biletelor

2.1 Un client poate achiziționa un bilet electronic pentru o proiectie specifică prin intermediul site-ului nostru web www.cine-max.ro și după ce va selecta un loc, un film și o dată, va fi redirecționat către pagina unde va plăti prețul specificat pentru biletul electronic pe baza comenzii generate, folosind serviciul e-commerce Raiffeisen Bank în parteneriat cu integratorul CSOLUTION.

2.2 Un bilet electronic poate fi achiziționat cu până la 30 de minute înainte de începerea proiecției specifice conform programului cinematografului. Un Client poate achiziționa doar bilete pentru locuri neocupate din sala de cinema.

2.3 După alegerea și selectarea unei proiecții specifice, Clientul alege apoi numărul de bilete electronice cu preț complet, reducere, locuri și tipuri specifice de bilete (admitere completă, copii, studenți și pensionari, persoane cu dizabilități, locuri PREMIUM Plus, sală VIP).

Clientul continuă apoi prin pasul „SUNT DE ACORD, DORESC ACESTE BILETE” unde pot introduce numărul cardului CINEMAX, dacă au un card CINEMAX valabil și adresa de e-mail la care vor fi primite biletele electronice după confirmarea plății.

Clientul ar trebui să verifice toate detaliile achiziției, deoarece biletele nu sunt rambursabile și nu pot fi modificate după finalizarea achiziției.

Clientului i se arată prețul total de achiziție pentru biletele electronice, pe care Clientul este obligat să le plătească după confirmarea Comenzii în pasul „EFECTUARE PLATĂ”. Acesta reprezintă prețul final de achizițiue, care include TVA și orice alte reduceri relevante.

In cazul proiecțiilor cinematografice 3D, ochelarii 3D se achizitionează separat la prețul de 4,00 lei.

Clientul este de acord cu Termenii și Condițiile și confirmă faptul că are peste 16 ani.

2.4 După confirmarea comenzii biletului electronic în pasul „EFECTUARE PLATĂ”, Clientul este redirecționat către serviciul de plăți Raiffeisen Bank/Plationline.ro7 prin care plata este finalizată folosind opțiunile disponibile pe pagina respectivă. Plata trebuie finalizată în termen de 10 minute, începând cu momentul începerii procesului de plată cu redirecționarea către portalul de plată. O comandă nu mai poate fi finalizată daca această limită de 10 minute a trecut.

2.5 Dupa ce plata este finalizată prin intermediul serviciul de plăți Raiffeisen Bank/Plationline.ro , clientul este redirecționat pe pagina care va genera și afișa biletul/biletele electronic/e, și eventual înapoi pe pagina principală www.cine-max.ro .

Comanda se consideră finalizată atunci când Clientul primește un bilet electronic la o adresa de e-mail funcțională și corect introdusă. În cazul în care Clientul nu introduce o adresă de e-mail corectă sau nu introduce datele de pe card la timp pentru a primi biletul/biletele electronic/e, operatorul nu este responsabil pentru nefinalizarea comenzii.

2.6 Un bilet electronic funcționează ca bon fiscal în scopuri fiscale.

2.7 Plata se finalizează numai dacă Clientul primește confirmarea plății de la Operator, la punctul precedent, intr-un e-mail la adresa de e-mail oferita în comandă.

2.8 Un cod QR unic pe un bilet electronic este valabil o singură dată, ceea ce înseamnă că orice prezentare ulterioară a codului QR pe ​​un bilet electronic nu va fi onorată, iar admiterea la proiectia cinematografica va fi refuzată, indiferent de cine prezintă acel bilet electronic.

2.9 Clientul este obligat să prezinte o dovadă valabilă sau un CARD CINEMAX valid care funcționează ca dreptul la o reducere atunci când solicită o astfel de admitere cu reducere pentru biletul său electronic înainte de accesul in sala de cinema. Reducerile individuale nu pot fi combinate. În cazul în care Clientul nu furnizează dovada dreptului la un bilet electronic actualizat, biletul electronic va fi considerat invalid, accesul in sala de cinema va fi refuzat și nu există dreptul la restituirea prețului plătit pentru un astfel de bilet electronic. Prețul redus al biletului pentru accesul in sala de cinema, în sensul prezentului document, este definit doar ca un preț de intrare pentru o lista de prețuri valabilă.

2.10 Un bilet electronic este valabil cu 20 de minute înainte și 90 de minute după ora programată a proiectiei.

2.11 Un numar maxim de 6 bilete electronice pot fi achiziționate într-o singură tranzacție.

III. Anularea contractului și schimbarea biletelor electronice

3.1 Achiziția de bilete electronice la un film sau alt eveniment/proiecție specială este considerată un contract legat de furnizarea de servicii legate de activități de agrement, prin care Operatorul se angajează să furnizeze acest serviciu la ora convenită sau într-o perioadă convenită și, ca atare, Clientul nu se poate retrage din acest contract în temeiul art. 16 lit. l) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu comercianții, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările ulterioare. Indiferent de cele de mai sus, Clientul poate solicita schimbul unui bilet electronic achiziționat după îndeplinirea condițiilor specificate mai jos.

3.2 Schimbul unuia sau mai multe bilete electronice poate fi solicitat la adresa de e-mail: veranda@cine-max.ro sau în incinta cinematografului, la oricare punct de lucru.

Solicitarea de schimb a unui bilet electronic va fi evaluată de personalul abilitat al operatorului cu privire la procedura de revendicare valabilă a operatorului. Clientul este conștient de faptul că Operatorul nu are nicio obligație de a respecta cererea sa de a schimba un bilet electronic și că fiecare astfel de cerere va fi evaluată individual.

3.3 Schimbul unui bilet electronic implică întreaga tranzacție, adică toate biletele electronice individuale achiziționate într-o singură tranzacție.

3.4 În cazul în care clientul încearcă să schimbe un anumit bilet electronic după expirarea perioadelor definite, o astfel de cerere de schimb de bilet electronic va fi respinsă, deoarece a fost făcută prea târziu.

3.5 Numele, prenumele, numărul de telefon, confirmarea plății și biletul electronic trebuie specificate într-o cerere de schimb de bilet electronic.

IV. Reclamatii

4.1 Operatorul este responsabil pentru orice defecte ale serviciilor sau bunurilor furnizate vândute în conformitate cu dispozițiile aplicabile din legislația relevantă, în special Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorului, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și Codul Civil Român, cu modificările ulterioare.

4.2 O cerere care implică un serviciu furnizat, adică o proiectie pentru care s-a achiziționat un bilet electronic, este permisă numai în condițiile specificate în procedura de reclamații a Operatorului, care este publicată la https://www.cine-max.ro/oferte-cinemax/cinemax-pentru-spectatori/politica-de-confidentialitate/.

V. Protectia datelor cu caracter personal

5.1 Operatorul va proteja datele cu caracter personal ale cumpărătorului în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor („GDPR”) și legislația adoptată pentru punerea în aplicare a GDPR în România.

5.2 Informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt publicate pe site-ul operatorului în secțiunea Protecția datelor cu caracter personal: www.cine-max.ro/oferte-cinemax/cinemax-pentru-spectatori/politica-de-confidentialitate-cinemax . Clientul este conștient de faptul că este obligat să furnizeze Operatorului toate aceste date personale într-o manieră corectă și veridică și să notifice Operatorul cu privire la orice astfel de modificări ale datelor sale personale. Clientul confirmă că datele personale pe care le furnizează sunt corecte. Prin trimiterea unei comenzi, Clientul confirmă că a primit instrucțiuni în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și în special prin activarea funcției relevante pe site-ul web al Operatorului.

5.3 Scopurile procesării datelor cu caracter personal, precum și baza legală a prelucrării, destinatarii și celelalte detalii necesare sunt incluse în politica de protecție a datelor cu caracter personal publicată pe site-ul web al Operatorului.

VI. Rezolvare alternativă a reclamațiilor

6.1 În cazul în care Clientul este nemulțumit de modul în care Operatorul a gestionat cererea sa sau consideră că Operatorul i-a încălcat drepturile, acesta poate contacta Operatorul pentru a solicita o mediere (prin e-mail trimis la veranda@cine-max.ro ).

În cazul în care Operatorul respinge o astfel de cerere de mediere sau nu răspunde în termen de 30 de zile de la data la care a fost trimis, Clientul poate depune o cerere pentru a începe soluționarea alternativă a litigiilor în conformitate cu dispozițiile din Ordonanța Guvernului nr. 38/2015 privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți. Autoritatea competentă pentru soluționarea alternativă a litigiilor în cadrul litigiilor consumatorilor care implică Operatorul este Comisia de Supraveghere, respectiv Autoritatea Română pentru Protecția Consumatorilor, care poate fi contactat pentru astfel de scopuri la adresa sa oficială: Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor - Direcția SAL (Departamentul Rezoluției alternative a litigiilor), Bulevardul Aviatorilor 72, sector 1, București, site-ul web: https://www.anpc.ro .

6.2 Clientul are dreptul să selecteze care dintre entitățile alternative de soluționare a litigiilor pe care să le contacteze pentru a soluționa disputa sa de consum. De asemenea, Clientul poate depune o cerere pentru soluționarea alternativă a litigiului, folosind platforma on-line de soluționare a litigiilor accesibilă online la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

6.3 Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții nu ar trebui interpretată ca restricționând capacitatea Clientului de a depune o cerere în instanța de judecată.

VII. Dispoziții finale

7.1 Termenii și Condițiile se aplică Clientului în sfera de aplicare și în formularul publicat pe site-ul www.cine-max.ro al Operatorului la data achiziționării biletului electronic de către Client.

7.2 Prin activarea funcției relevante înainte de achiziționarea unui bilet electronic, cumpărătorul confirmă că a revizuit Termenii și Condițiile, și a înțeles conținutul în întregul domeniu de aplicare, a fost de acord cu aceștia și sunt obligați de aceștia. Operatorul își rezervă dreptul de a modifica Condițiile de cumpărare a biletelor electronice prin internet sau orice altă parte a acestora în domeniul de aplicare legal.

7.3 Orice modificare produce efecte la data publicării textului actualizat.

7.4 Acordurile care nu sunt reglementate în mod specific de Termeni și Condiții sunt supuse dispozițiilor aplicabile din Codul civil, Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorului, Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative și Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, cu modificările ulterioare.

IMPORTANT - Ați luat la cunoștință datele cu privire la termenii și condițiile cu privire la virusul COVID-19, disponibile în secțiunea Termeni și condiții COVID-19.


 

1 Prețurile sunt valabile pentru proiecțiile 2D și 3D.

2 Proiecțiile 3D pot fi vizionate numai cu ochelari 3D. Este necesar ca aceștia să fie cumparati împreună cu biletul pentru o taxă de 4 lei. În cazul în care achiziționați ochelarii 3D prin cumpărare online, îi veți primi la prezentarea dovezii de plat și a biletului aferent.

3 CINEMAX își rezervă dreptul de a oferi reduceri pentru evenimente speciale și proiecții (Movie Nights, concerte, opere, balet) numai pentru deținătorii de carduri CINEMAX și VIP și numai de la prețurile intregi ale biletelor.

4 Biletele reduse sunt vândute numai la prezentarea unui card de identitate și, după caz, carnetul de student, elev, carte de invaliditate. De reducere beneficiază persoanele încadrate în gradele II și III de handicap.

5 Îngrijitorul care însoțește titularul certificatului cu grad I de handicap are dreptul la bilet redus, iar titularul are gratuitate.

6 Când achiziționați bilete pentru un film marcat cu unul dintre simbolurile pentru tehnologie specială, suprataxa va fi adăugată la prețul obișnuit al biletului.

7 Site-ul www.cine-max.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor cardului se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important de stiut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

* scaune care oferă un confort sporit sunt disponibile la cinematograful CINEMAX București Veranda

** puteți să experimentați Ultra-X, compus din sistem audio de ultimă generație Dolby Atmos și în proiecție 4K

*** vă puteți bucura de filme în regim VIP, unde puteți beneficia de servire interioară prin comanda cu tableta în timpul proiecției. Taxa VIP se adaugă la prețul normal de adult.